Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاجیک تباران افغانستان به طالبان هشدار داده اند که هرگونه ادامه حمله به پنجشیر و تسلط از راه نظامی باعث تداوم جنگ و گسترش جبهه مقاومت در کشور خواهد شد.

شورای مردم شمالی، صلاح الدین ربانی رهبر حزب جمعیت اسلامی و عطامحمد نور فرمانده جمعیت در شمال هشدار داده اند که هرگونه تلاش برای تصرف پنجشیر از راه زور باعث گسترش جنگ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه الجزیره قطر، ژنرال مارک میلی شنبه شب گفت: ممکن است جنگ داخلی در افغانستان رخ دهد.

 وی افزود: احتمال وقوع جنگ داخلی گسترده‌تری در افغانستان وجود دارد که می‌تواند منجر به تشکیل مجدد گروه‌های تروریستی شود.

>>> بیشتر بخوانید:
هشدار ژنرال میلی درباره قدرت گرفتن القاعده،داعش و جنگ داخلی در افغانستان

 رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا ادامه داد: نمی‌دانم آیا طالبان قادر خواهند بود قدرت خود را تثبیت کنند و دولت تشکیل دهند.

سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه نیز چندی پیش طی سخنانی در افتتاحیه نهمین کنفرانس بین‌المللی امنیت در مسکو اظهار داشت: احتمال دارد به دنبال خروج نیروهای ناتو از افغانستان جنگ داخلی در این کشور دوباره آغاز شود.

شویگو با اشاره به حضور واحدهای نظامی ناتو از ۲۰ سال گذشته تاکنون در افغانستان، افزود: ناتو طی این مدت در افغانستان نتوانست یک ساختار حکومت قوی تشکیل شود.

وزیر دفاع روسیه در ادامه گفت: «افغانستان در پی عقب‌نشینی نیروهای ناتو از این کشور با پیامدهای منفی آن نظیر وخامت اوضاع، افزایش مهاجرت و جدی شدن خطر سرایت افراط‌گرایی به کشورهای همسایه مواجه خواهند شد».

شویگو همچنین تاکید کرد: «کشورهای همسایه و سازمان‌های بین‌المللی با دقت تحولات اخیر در این کشور را دنبال کنند. کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای از جمله ایران و پاکستان که با افغانستان مرز مشترک دارند، باید از تمام امکانات این سازمان استفاده کنند. بدون همکاری با تهران و اسلام‌آباد نمی‌توان گره افغانستان را گشود».

سازمان پیمان امنیت جمعی ابراز نگرانی کرد که مقاومت علیه طالبان ممکن است منجر به آغاز یک جنگ داخلی طولانی شود.

«استانیسلاو زاس» دبیر کل سازمان پیمان امنیت جمعی گفت که نگرانی‌هایی وجود دارد که مقاومت علیه طالبان منجر به آغاز یک جنگ داخلی طولانی شود.

زاس در یک نشست خبری اظهار داشت: این ترس وجود دارد که جبهه‌های درحال ظهور مقاومت در برابر طالبان منجر به وقوع یک جنگ داخلی طولانی مدت با پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی برای امنیت افغانستان و منطقه شود.

دبیر کل سازمان پیمان امنیت جمعی تاکید کرد که با این حال نیازی به اعزام نیروهای اضافی برای محافظت از مرز افغانستان-تاجیکستان نیست.

نیروهای طالبان ۱۵ اوت (۲۴ مرداد) وارد کابل (پایتخت) شدند. طالبان خبر دادند که تمامی نیروهای نظامی خارجی از خاک افغانستان خارج شده‌اند و اکنون سراسر این کشور تحت کنترل نیروهای طالبان قرار دارد.

پس از خروج آخرین هواپیمای نظامی آمریکا از فرودگاه کابل که نقطه پایانی بر اشغالگری ۲۰ ساله این کشور در افغانستان محسوب می‌شود، ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان با اعلام پیروزی گفت که این موفقیت به همه ما (افغان‌ها) تعلق دارد.

310 310

کد خبر 1552185

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: طالبان افغانستان جنگ داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در گزارشی به نقل از منابع آگاه در نهادهای اطلاعاتی آمریکا نوشت که این سازمان‌ها هیچ مدرکی دال بر مداخله دولت یا ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در مرگ آلکسی ناوالنی، رهبر اپوزیسیون این کشور یافت نکرده‌اند.

به نوشته وال‌استریت‌ژورنال، سازمان اطلاعات مرکزی (سی‌آی‌ای)، دفتر مدیریت اطلاعات ملی و همچنین معاونت اطلاعاتی وزارت خارجه آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که پوتین «به احتمال زیاد دستور قتل ناوالنی را صادر نکرده است.»

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: نظر آمریکا دراین‌باره به برخی نهادهای اطلاعاتی اروپایی منتقل شده است.

پوتین اندکی پس از مرگ ناوالنی در زندان گفت که غربی‌ها به او پیشنهاد داده بودند تا چند نفر از زندانیان روس محسوب در زندان‌های غرب را با ناوالنی معاوضه کند. به گفته رییس جمهور روسیه، او بدون شنیدن کامل صحبت‌های طرف مذاکره‌کننده، با این پیشنهاد موافقت و تاکید کرده که تنها شرط این معاوضه این است که ناوالنی هرگز به روسیه برنگردد.

معاونت ندامتگاه ناحیه یامالو-نِنتس زیر نظر سازمان زندان‌های فدرال روسیه ۱۶ فوریه اعلام کرد که ناوالنی در این زندان مرده است. براساس اعلام مقامات، او پس از پیاده‌روی روزانه دچار ضعف شد و غش کرد و به‌رغم تلاش کادر پزشکی و بیش از ۳۰ دقیقه عملیات احیا، چهره مشهور اپوزیسیون روسیه، جان خود را از دست داد.

کد خبر 6089813

دیگر خبرها

  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • مسکو: روسیه «نووباخموتوکا» را آزاد کرد/ دفع ۱۳ ضدحمله اوکراینی‌ها
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست