Web Analytics Made Easy - Statcounter

  امام جمعه موقت قزوین با اشاره به اینکه امروز جریان افغانستان نمونه‌ای از جنگ روایت‌هاست، گفت: جریان افغانستان پیچیده است و در آن جریان حق و باطل مطرح نیست، عده‌ای عنوان می‌کنند که چرا ایران در پنجشیر ورود نمی‌کند، این جملات دلسوزی برای افغانستان نیست تنها می‌خواهند عقبه‌شناسی جریان مقاومت را زیر سوال ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام‌ سید مهدی خضری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در مسجد النبی (ص) برگزار شد اظهار کرد: 

 

وی بیان کرد: جریان افغانستان پیچیده است و در آن جریان حق و باطل مطرح نیست روایتی را طراحی می‌کنند که در افغانستان جنگ حق و باطل به راه افتاده است و عده‌ای نیز عنوان می‌کنند که چرا ایران در پنجشیر ورود نمی‌کند. این جملات دلسوزی برای افغانستان نیست تنها عده‌ای می‌خواهند عقبه‌شناسی جریان مقاومت زیر سوال ببرند.

امام جمعه موقت قزوین بیان کرد: آنانی که علیه مدافعان‌حرم مطلب منتشر می‌کردند امروز می‌گویند چرا از افغانستان دفاع نمی‌کنید باید در پاسخ بگوییم این سخنان جریان فکری عقبه مقاومت و دستاوردهای سردار سلیمانی را مورد هدف قرار می‌دهد. ایران مدافع ملت افغانستان و خواستار تشکیل دولت ملی در این کشور است البته در این میان هم نمی‌توانیم طالبان را تطهیر کنیم طالبان، حزب‌الله و داعش نیست.

وی اظهار کرد: این روایت‌ها را در واکسن برکت نیز مشاهده کردیم که عده‌ای عنوان داشتند واکسن برکت آب مقطر است و تایید نشده است این سخنان از سوی غرب‌گرایان و عده‌ای با نام طب سنتی منتشر و موجب تحریم واکسن ایرانی شده است؛ این در حالی است که رهبر معظم انقلاب هنگام تزریق واکسن برکت این حماسه را در تراز حماسه دفاع مقدس برشمردند.
امام جمعه موقت قزوین تصریح کرد: در زیارت عاشورا کسانی که روایت غلط را مطرح کردند را لعن می‌کنیم، معاویه در رأس راویان دورغین قرار دارد نامه عبیدالله به عمر سعد موجود است در آن نوشته شده بود چون خلیفه سوم را تشنه کشتند آب را بر روی امام حسین (ع) ببندند این روایت غلط تا ۲۰۰ سال موجب جنگ شد در اینجا جنگ روایت‌ها را به وضوح مشاهده می‌کنیم. امام سجاد (ع) اشاره کردند که ۳۰ هزار نفر در روز عاشورا برای قربت‌الی‌الله پدرم را کشتند.

وی اضافه کرد: گفته شد اسرایی که وارد شام شدند خارجی هستند و در آنجا نیز شاهد جنگ روایت‌ها بودیم امام سجاد(ع) در جنگ روایت‌ها جنگیده است، روایاتی که شهید را به قاتل و مومن را به کافر تبدیل می‌کرد.

حجت‌الاسلام خضری اشاره کرد: امروز نیز در جنگ روایت‌ها به سر می‌بریم این جنگ در ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شده است، پس از پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس عنوان کردند که چه کسی جواب خون شهدا را می‌دهد و اینگونه جنگ روایت‌ها را طراحی کردند؛ امروز هم جریان افغانستان را مطرح کردند که این جریان نیز نمونه‌ای از جنگ روایت‌هاست.

حجت‌الاسلام خضری یادآور شد: حضرت علی (ع) در خطبه سه نهج‌البلاغه به ناکثین، قاسطین و مارقین اشاره دارند که در جریان انقلاب اسلامی در جنگ روایت‌ها با این سه دسته مواجه هستیم و امروز این سه جریان مقابل انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۹۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم

حکومت طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز پیروزی مجاهدین در افغانستان اعلام کرد برای حفظ دستاوردهای جهاد مردم این کشور تلاش می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، حکومت طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت 8 ثور/اردیبهشت، سالروز پیروزی مجاهدین بر حکومت کمونیستی در افغانستان نوشت «سی و دومین سال پیش در چنین روزی، پس از 14 سال مبارزه پدیده شوم کمونیسم و در کنار آن شوروی در کشور ما شکست خورد و ملت مجاهد افغان توانست آخرین اداره کمونیستی را سرنگون و کشور را به گونه کامل آزاد سازد».

بیانیه افزود: «هشتم ثور 1371 هـ ش روز کامیابی و آزادی مردم افغانستان است که قربانی‌های ملت مجاهد نتیجه داد و مردم و کشور ما از شر هیولای کمونیسم نجات یافتند».

حکومت طالبان همچنین در این بیانیه کودتای کمونیستی 7 ثور در سال 1357 را نیز روز سیاه افغانستان نامید و تأکید کرد: «کشور ما پس از 20 سال جهاد از یک اشغال دیگر نیز آزاد شد و نظام اسلامی برقرار گردید، بنابراین امارت اسلامی با تمام توان تلاش می‌کند تا  ثمره قربانی‌ها و مبارزات چندین ساله ملت ما یکبار دیگر ضایع نگردد و نظام اسلامی را که آرمان شهدا است، به گونه کامل نافذ می‌کند».

گزارش تسنیم| «هشتم ثور»؛ شیرینی که با اختلاف به کام مردم افغانستان تلخ شد«8 ثور» روزی پر افتخار در تاریخ افغانستان

کودتای هفتم اردیبهشت توسط حزب دموکراتیک خلق افغانستان منجر به روی کار آمدن حکومت کمونیستی در این کشور شد. حکومت کمونیستی که برای تحمیل عقاید الحادی و مارکسیستی بر مردم افغانستان تلاش می‌کرد، اما با واکنش جدی مردم روبه‌رو شد و رفته‌رفته قیام‌های مردمی در این کشور شکل گرفت.

وقتی نظام «داوود خان» براثر کودتای کمونیستی سقوط کرد و چپی‌ها به قدرت رسیدند، با شکل‌گیری آهسته‌آهسته مقاومت در برابر آن‌ها، سربازان روس برای حمایت از نظام دست‌نشانده‌شان وارد افغانستان شدند.

در نهایت مردم متدین افغانستان پس از 14 سال جنگ و مقاومت، حکومت کمونیستی و ابرقدرت تا دندان مسلح را شکست دادند و هشتم ثور سال 1371 نیروهای مجاهدین آخرین سنگر حکومت کمونیستی در کابل را تصرف کردند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین+ تصاویر
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم